joi, 21 septembrie 2017

Schimbare de curs


Lunile de toamna ma duc mai sus... 
Ca sa ajung la locusorul numit “ACASA”, picioarele mele vor urca muuulte trepte. De data asta, nu voi mai deschide poarta, ci usa blocului. Gradina, una mica, nu o sa fie doar a mea, o sa o vad de la etajul doi.
E o schimbare de curs in sensul ca ne mutam. Eu si sotiorul meu iubit ne mutam la bloc. Pe o perioada mai scurta sau mai lunga, ramane de vazut. Oricum, casuta noastra ramane pe maini bune, o sa o revedem cu drag in weekend. Mai ales ca vine iarna, apartamentul sper sa fie acel locusor mic, calduros si confortabil potrivit sezonului rece.
Cu o ruleata in geanta ca sa calculez daca incape patul cu tot cu noptiere sau nu, cu schite si desene la cum aranjam, cu vizite la magazinele de mobila si electrocasnice, cu impachetat de lucruri, liste cu ce mai avem de cumparat….cam astea sunt preocuparile mele in utimele doua saptamani.

Imediat ce apele se limpezesc si toate lucrurile o sa fie aranjat la locul lor. Eu o sa ma asez linistita pe canpeluta (pe care asteptam sa ne-o aduca azi) savurand o cana cu ceai fierbine o sa povestesc impresiile si senzatiile viatii la bloc.

sursa imagine: pinterest.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu