vineri, 2 februarie 2018

Jurnal 2.02.18

pinterest.com

Adus in blogosfera de Corcodusha.

ASTAZI: vineri, a doua zi din februarie 2018

SUNT RECUNOSCATOARE : pentru ca ma simt foarte calma si linistita in ciuda faptului ca am avut o saptamana foarte agitata.

MA GANDESC: ca demult vroiam sa incep un jurnal si abia acum m-am decis. Cred ca imi place, e o ocazie de a scri evenimente foarte actuale.

SPER: sa mai apara vre-o plecare de-a sotului in interes de serviciu si sa ma ia si pe mine cu el, imi este dor sa vad locuri noi, intr-un cuvat vreau in vacanta :D

CITSEC:"Eu sunt Malala", am inceput-o de doua zile. Recenziile sunt bune, eu inca nu am intrat in mizul ei, sper sa imi placa. La categoria lecturi duhovnicesti am aceeasi carte inceputa in ianuarie "Cand cei doi devin una" de Schiarhimandritul Ioachim Parr.

IN BUCATARIE: vase spalate si o infuzie de plante, maine am in plan sa bucataresc mai mult.

CE MAI MESTERESC: niste invitatii de botez :)

IN CASA: e cam vraiste, dupa ce termin jurnalul ma apuc sa mai pun lucrurile pe la locul lor.

AZI: e sarbatoare mare, Intampinarea Domnului, imi pare rau ca nu am putut sa ajung dimineata la biserica, mai ales ca astazi a avut loc si hirotonisirea unui bun pritenten, mi-ar fi placut sa asistam si noi la slujba.

VREAU: sa fac maine o placinta cu branza si sa chemam niste prieteni pe la noi.

AM INVATAT: ca este foarte de folos cand nu vrei nimic si te multumesti cu ce ai. Sa crezi ca ai totul, tot ce iti este de folos acum si aici, ai deja, nimic mai mult si nimic mai putin.

SAPTAMANA CARE A TRCUT:  a fost una ciudata, a fost o saptamna "mai repede...totul sa fie facut mai repede..." cu multe chestii neprevazute care m-au facut sa deviez de la programul meu normal, cu venit acasa seara tarziu, tocmai de asta ziceam ca am acea vraiste in casa. Am fost cu sotul meu la doua prezentari legate de activitatea lui si au durat pana foarte tarziu. Am avut sarbatori, miercuri si vineri a fost dezlegare. Bunica sotului a implinit 74 de ani si am sarbatorit-o si pe ea :)

UN CITAT PREFERAT: "Pentru inceput, trebuie sa cobori pana in mocirla, de unde nu va mai fi alta iesire, in afara de a te schimba pe tine." din cartea "Cand cei doi devin una"

IMI PLACE: ca s-a marit un pic ziua, pe la 6 deja e mai luminos afara...

O POZA DIN SAPTAMANA CARE A TRECUT: 




O IMAGINE PE CARE VREAU SA O IMPARTASEC: 





11 comentarii:

  1. chiar observ si eu ca saptamanile devin ... mai repezi... ma si sperii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este...sau poapte prea multe vrem sa facem intr-un timp atat de scurt, ma prind des la gandul asta

      Ștergere
  2. Rabdare...asta este un cuvant minunat,mai ales daca reusesc sa il asimilez in simtire si..purtare pana la urma.
    Rabdare sa vem,multumire pentru ce avem..si sa traim ,zic,ziua de azi..de maine are grija Cel de sus.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu un dor de ducaaaa....imi place titlul cartii pe care o citesti,vreau sa iau in viitorul apropiat cateva carti si cred ca va fi si asta pe lista.O saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sper din tot sufletul sa am o mica vacanta :) "Eu sunt Malala" e o carte buna si diferita de ce am citit pana acum. Zile senine sa ai draga Carmen!

      Ștergere
  4. Ce frumoase fotografii se simte primavara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da...pana vine primavara adevarata ne alinam sufletul cu fotografiile :)

      Ștergere
  5. Frumoasa fotografie... voi invata sa am rabdare si pentru ceea ce nu am putut avea vreodata... iar daca nu vine, inseamna ca nu e pentru mine...
    Weekend minunat!

    RăspundețiȘtergere