vineri, 6 iulie 2018

JURNAL 7 iulie 2018

Adus in blogosfera de Corcodusha.


ASTAZI: sambata, 7 iulie

SUNT RECUNOSCATOARE : pentru starea mea de acum, sunt pur si simplu fericita, si daca stau sa ma gandesc nu am un motiv anume :)

MA GANDESC: ce cadou sa-i iau sotului, ca se apropie ziua lui.

SPER: sa-mi duc la bun sfarsit intentia de a avea un trai mai simplu, incepand de la tot ce consum, haine, mancare, telefon, servicii, produse de ingrijire...sa simplific tot, sa elimin chestiile de care nu am nevoie. De cateva saptamani tot fac pasi mici in sensul asta, si ma simt atat de eliberata de toate...

CITSEC: "Sufletul meu, temnita mea" de Arhim. Simeon Kraiopoulos, este geniala prin continutul ei, o recomand cu drag. Nu stiu ce carti o sa mai citesc pana la sfarsitul anului, dar asta sigur o sa fie in top cele mai preferate. Mai citesc si pe kindle (atunci cand are baterie) "La rasarit de eden" de John Steinbeck, cand termin cartea o sa ne uitam si la film, am vazut ca este.

IN BUCATARIE: deocamdata o cafeluta pentru mine, am lasat-o ca un deliciu de weekend, in celelalte zile am inceput sa beau ceai verde. Mai avem si niste oua si cascaval, care se vor transforma, cand se trezeste si sotul meu intr-o gigaomleta.

CE MAI MESTERESC: ingrijesc niste muscate, care se pregatesc sa infloreasca, ma uit in fiecare zi la ele, sunt superbe.

IN CASA: miroase a cafea deocamdata, se aude si masina de spalat.  

AZI: dupa micul dejun o sa meg in piata sa-mi iau pastrav proaspat si ceva fructe si legume, am pofta de un suc stors de mere si morcovi, am in plan sa si dorm putin la pranz, si pe seara poate ne vedem cu prieteni prin oras.

VREAU: nu am dorinte extraordinare deocamdata, vreau sa mentin si sa apreciez tot ce am la momentul de fata.

AM INVATAT: ca pot sa ma descurc si cu foarte putine lucruri, am observat ca un  singur sapun natural poate sa imi inlocuaisca mai multe produse de ingrijire.

SAPTAMANA CARE A TRCUT:  am mers la job, am incercat sa ma readaptez la rutinile zilnice, dupa o  mini-vacanta, mi-am comandat o rochita online si astept sa vina, sper sa nu fi dat gres cu marimea :)

UN CITAT PREFERAT: "La toate suferintele si durerile vietii si la toate napastele, trebuie sa zici: Doamne, merit! Ca daca n-ar vrea Dumnezeu, n-ar ingadui." Parintele Ciprian

IMI PLACE: linistea, simplitatea, putinul. 

O POZA DIN SAPTAMANA CARE A TRECUT: 


Din nou in mijlocul naturii, din nou un moment de fericire!

4 comentarii:

  1. Minunat la tine pe blog,mi-ai dat pofta de scris si cred ca voi posta si eu ceva azi.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ti-am dat pofta de scris, o sa te citesc cu drag :) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place sa inlocuiesc produse si sa folosesc doar ce este necesar .Este mai usor si pentru intretinere...putine lucruri inseamna spatiu mai mult..si tot asa...
    Spor in toate draga mea..

    RăspundețiȘtergere