luni, 3 decembrie 2018

Mici idei si planuri de Craciun

Anul acesta de Craciun as vrea sa-mi impodobesc bradutul cu felii de portocala uscata, as vrea saptamna viitoare sa ma apuc sa le usuc, cred ca o sa se combine foarte bine cu globuletele albe care mi-au ramas de anul trecut.

pinterest.com

As mai vrea in ziua de ajun, dupa ce termin bucatareala, dupa ce aerisesc bine casa, dupa ce sterg aragazul si il fac luna, sa prepar o  fiertura super aromata ca sa elimin si mirosul de gatit, si sa obtin o un miros placut in casa.

pinterest.com
As mai vrea sa fac si un ornament pentru masa, care neaparat sa contina in centru o iconita cu nasterea Domnului, sa contina mandarine, oricum le luam si pentru mancat si sa mai contina si conuri de brad, cu care m-am aprovizionat toamna aceasta cand am fost la munte.

pinterest.com

Momentatn acestea sunt ideile mele pentru decorul casei in spiritul Craciunului,  la acestea se adauga colinde din plin :) 

Voi ce planuri aveti referitor la decorul casei?
Eu la meniu inca nu indraznesc sa ma gandesc, ma tem ca mi se face foarte pofta, si e prea devreme :))))

6 comentarii:

  1. eu am niste casute cu ieslea , am icoana Craciunului...o sa fac brad, o sa pun coronita pe usa.La meniu m-am gandit deja, trebuie sa fac lista de cumparaturi, fiindca o sa cumpar totul pe 15, ca n-am chef sa ma inghesui prin magazine in ajun :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ideea de a cumpara totul pe 15 decembrie poate o aplic si eu :)

      Ștergere
  2. Craciun fericit si multa bucurie alaturi de toti cei dragi..
    Sarbatori frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am decorat bradul cu globuri rosii si beteala alba. Nu am impodobit restul casei.

    RăspundețiȘtergere