sâmbătă, 2 iunie 2018

Legata de natura

Intodeauna m-am simtit bine in natura, am simtit-o ca pe o sursa de energie si o terapie cu un efect extraordinar. Anume asta imi lipseste la bloc...



Mica escapada la munte mi-a prins tare bine. A fost aer curat, plimbare in natura, cer senin, animalute...







Cu el ne-am intros acasa, de fapt l-am dus la parintii sotului la curte, e un ciobanesc caucazian, cumparat de pe marginea drumului. Nu ma intrebati cum e cand se face mare, pentru ca nu vreau sa ma gandesc la asta inca :)))

Modul de viata de astazi, prin prisma jobului sedentar de birou, prin prisma apartamentelor mici, ne priveaza de legatura directa cu natura. Tind sa cred ca si de aici provin bolile noastre...vin starile de agitatie, dezechilibrul psihic.

Solutia nu ar fi sa ne dam demisia si sa alergam in padure :))) dar macar cum putem, ori de cate ori avem ocazia sa restabilim legatura noastra nu natura, cu tot ce este frumos, curat si natural. Dumnezeu a creat omul in mijlocul naturii si acolo omul se simte bine, de acolo se incarca cu enegie.

6 comentarii:

  1. Pe directia naturii ne sunt canalizate toate puterile anul acesta...suntem mari iubitori de natura...Imi plac tare mult cainii mari...o sa te ia in brate catelusul. Frumoase imagini, de suflet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA si eu as vrea sa pot sa am aceeasi directie, dar viata in oras te indeamna la anumite compromise. Sa vedem cine pe cine ia in brate, ideea de a fi doborata de un ciobanesc...nustiu daca imi surade :))))) Din cate m-am documentat, am inteles ca este foarte devotat stapanului, sper sa ma fi ales pe mine :)

      Ștergere
  2. se face maaare
    Foarte maaaare
    Si trebuie tuns musai ca o sa fie tare flocos
    SI mai trebuie sa se miste..mult...desi sunt cam puturosi(sau poate doar cei de curte-cei de la stane poate sunt harnici si fac miscare multa)
    Superbe poze..si rochita
    Eu as vrea s ama mut in padure daca se poate..sau macar la munte..
    Ma bucur ca ai postat..imi era dor
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite de acest "maaare" si "foarte maaaatre" imi este mie frica :))) Multumesc de sfaturi, o sa tin cont de ele. Sa stii ca e chiar lenes, unde-l pui acolo sta :) aveam o banuiala de asta, dar tu mi-ai confirmat-o! Si eu ma bucur ca am revenit. Te pup!

      Ștergere
  3. foarte frumoasa plimbarea voastra prin natura! e tare dragutz ciobanescul! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, chiar a fost frumos si mi-a prins bine plimbarea :) Ciobanescul ma pune pe ganduri doar la dimenile lui cand o sa creasca, in rest acum e chiar un dulce :)))

      Ștergere